Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Apulais-ateriapalvelupäällikkö
Julkaistu 2024-10-08
Hakuaika päättyy 2024-10-25 (1 päivää aikaa)
Julkaisija Vireko
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
soveltuva koulutus (esim. restonomi amk, suurtalous-esimieskoulutus)
Osaaminen
hygieniapassi it-taidot asiakaspalvelu tiimityöskentely organisointikyky
Teknologiat
tuotannonohjausjärjestelmä
Edut
työsuhde-etuna marava-alan työehtosopimus matkustusmahdollisuus

Ilmoitusteksti

Apulais-ateriapalvelupäällikkö, Vireko, Länsi-Uusimaa

Etsimme Virekon kasvavaan joukkoomme apulais-ateriapalvelupäällikköä kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Länsi-Uudenmaan alueelle. Aloitus työtehtävässä sovitaan erikseen. Olet kehityshaluinen ja hallitset isoja kokonaisuuksia. Tulet toimimaan ateriapalvelupäällikön vahvana oikeana kätenä.Työtehtäviisi kuuluu raportointi ateriapalvelupäällikölle. Tärkein tehtäväsi tulee kuitenkin olemaan alueen keittiöpäälliköiden tukeminen. Toimit operatiivisena lähiesihenkilönä alueemme keittiöpäälliköille: pidät sujuvasti kuukausittaisia palavereita ja huolehdit, että resursointi on kentällä kunnossa. Näiden lisäksi suunnittelet yhdessä ateriapalvelupäällikön kanssa monipuolisia tuotannon kehitykseen liittyviä tehtäviä. Tarpeen vaatiessa sijaistat ateriapalvelupäällikköä. Roolissasi et ole tulosvastuullisessa asemassa, mutta varmistat operatiivisella tasolla, että laatu vastaa sitä mitä lupaamme asiakkaillemme.Motivoit työntekijöitä kohti yhteisiä tavoitteita vuorovaikutuksellisesti kannustaen ja valmentaen. Arvostamme itsenäistä, innovatiivista ja yrittäjähenkistä työotetta, kykyä toimia ja löytää ratkaisuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa, organisointikykyä, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Työskentelet tarmokkaan ja nopealiikkeisen organisaation avainroolissa puhaltaen yhteen hiileen. Työ on liikkuvaa, joten valmius matkustaa, oma auto ja ajokortti ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä. Pystyt osaksi työskentelemään tehtävässä myös etänä.Toivomme Sinulta:
Soveltuvaa koulutusta (esim. restonomi AMK, suurtalous-esimieskoulutus)  
Hyviä IT-taitoja
Kokemusta tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä ja tuntemisesta sekä suurtalousalan toimintaympäristöstä. 
Hygieniapassia
Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Palkkauksen suhteen odotamme sinulta palkkatoivetta. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa-alan työehtosopimusta. Täytäthän hakulomakkeen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin ennen 25.10.2024. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa Ateriapalvelupäällikkö Arja Saukko,[email protected] (yhteydenotot vain sähköpostitse)