Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Asiakasneuvoja
Julkaistu 2024-06-06
Hakuaika päättyy 2024-07-23 (2 päivää aikaa)
Julkaisija 123 Invest Oy
Palkka TES, Sopimuksen mukaan
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Osaaminen
autotekniikan tuntemus asiakaspalveluhenkisyys omatoimisuus huolellisuus
Edut
mukava työyhteisö mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen luotettava palkanmaksu työvaatteet ja kengät

Ilmoitusteksti

Asiakasneuvoja, vastaanottopiste, 123 Invest Oy, Myynnillinen asiakaspalvelun ammattilainen Helsinkiin toimipisteeseen, Helsinki

Haemme yrityksen toiminnan kasvaessa Helsinkiin Heikinlaakson toimipisteeseen asiakaspalvelun ammattilaista, autoista kiinnostunutta myyntihenkistä henkilöä jolla on hyvä järjestelykyky, pystyy pitämään langat käsissä vaikka paletti menisikin yllättäen uusiksi sekä omaa hyvän paineensietokyvyn. Kielitaidot plussaa.

Tehtäviisi kuuluu mm. korjaamotoiminnan johtaminen, korjaamon asiakaspalvelu, töiden vastaanotto ja huollettujen autojen luovutus. Muita päivittäisiä tehtäviä on myös huoltojen hinnoittelua korjaamon avustuksella joten eri automerkkien ja autonosien tuntemus on välttämättömyys. Päivät saattavat olla välillä hyvinkin kiireisiä joka tuo värikkyyttä työhön mutta samalla paineensieto- sekä organisointikyky on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista joita tarvitset työssä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön, tarvitsemasi ajantasaiset ohjelmistot ja työvälineet sekä mielenkiintoisen vaihtelevan työn.

Hakijalta edellytämme:
Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta,
Autotekniikan tuntemusta,
Hyvä Suomen ja Englannin kielen taito (lisäksi Viro ja Venäjä plussaa),
Vähintään B-luokan ajo-oikeutta,
Ajoneuvosentajan työtehtävien hallintaa monimerkkikorjaamolla, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimisuutta sekä huolellisuutta.
Tietotekniikan hallitsemista ja hyvää uusien järjestelmien omaksumiskykyä

Tarjoamme:
Mukavan työyhteisön
Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimipistettä
Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen
Luotettavan palkanmaksun
Työvaatteet ja kengät

Olemme monimerkkikorjaamo, jolla on neljä toimipistettä. Olemme toimineet pääkaupunkiseudulla vuodesta 2014 ja liiketointamme on jatkuvassa nousussa. Tarjoamme huoltoja, hitsauksia, tuulilasin vaihtoja ja korjauksia kaikkiin automerkkeihin, myymme myös renkaita sekä rengashotellipalvelua.