Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Automaalari
Julkaistu 2024-06-20
Hakuaika päättyy 2024-07-31 (10 päivää aikaa)
Julkaisija Hedin Automotive Finland Oy
Palkka Sopimuksen mukaan
Hakuohje Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Kalle Mätäsjärvi, [email protected], puh. 010 625 1524
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
automaalarin koulutus
Edut
korkealaatuiset työvälineet suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet kattavat työterveyspalvelut kulttuuri- ja liikuntaetuuksia

Ilmoitusteksti

Automaalari, Hedin Automotive Finland Oy, Tampere

Automaalarit huomio!

Haluaisitko työskennellä mukavassa tiimissä autoalan eturiviin kuuluvassa autokonsernissa? Etsimme nyt Tampereen Hatanpään toimipisteen osaavaan ja iloiseen vauriokorjaustiimiin työkaveria ehkä juuri sinusta, ammattitaitoinen ja motivoitunut AUTOMAALARI.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, jolla on automaalarin koulutus, mielellään jo muutaman vuoden kokemus kyseisestä tehtävästä sekä palava halu oppia lisää.

Tarjoamme:

Reippaasti töitä vilkkaassa vauriokorjaamossamme
Mukavat ja asiantuntevat työkaverit - tiimissämme on sopiva sekoitus kokemusta ja uutta intoa!
Korkealaatuiset työvälineet
Suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet
Kilpailukykyisen palkkauksen
Kattavat työterveyspalvelut
Kulttuuri- ja liikuntaedun
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.07.2024. Täytämme paikan heti sopivan ammattilaisen löydyttyä, joten älä jää odottelemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Kalle Mätäsjärvi, [email protected], puh. 010 625 1524

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiö tekee autojen vähittäiskauppa- ja huoltoliiketoimintaa Hedin Automotive ja Bavaria -brändeillä, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 22 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 8 000 henkilöä ja yhtiö toimii 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 4,8 miljardia euroa ja se myi yli 180 000 autoa. Konserni edustaa yli 40 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille, autojen ja varaosien maahantuontitoimintoja, renkaiden ja varaosien tukkumyyntiä, autonvuokraamoketjun sekä leasingyhtiöitä.

Hae mukaan ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja: www.hedinautomotive.fi