Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Automaatioasentajia Etelä-Suomeen
Julkaistu 2024-10-18
Hakuaika päättyy 2024-11-02 (10 päivää aikaa)
Julkaisija Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
sähkö- tai automaatioalan perustutkinto

Ilmoitusteksti

Automaatioasentajia Etelä-Suomeen

Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy on 2019 perustettu henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Välitämme työntekijöitä läpi Suomen 25 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahtavia urapolkuja. Työnantajana olemme luotettava ja joustava, autamme ja olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa.

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita AUTOMAATIOASENTAJIA osaksi energistä tiimiä. Tarjolla vakituinen työsuhde ja kyseessä on suorarekrytointi. Työkohteet pääsääntöisesti Helsingissä ja sen lähialueilla.

Toimeksiantajamme on suomalainen automaatiourakoitsija Etelä-Suomen alueella.

Työtehtävät pitävät sisällään rakennusautomaatiolaitteiden asennus-, kytkentä- ja huoltotöitä sekä järjestelmien tarkastusta. Työt ovat alkuun avustavia, mutta osaamistason kasvaessa työntekijän vastuulle annetaan vaativampia työtehtäviä.

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi sähkö- tai automaatioalan perustutkinnon suorittaneelle, jolle on jo kertynyt esimerkiksi koulun työharjoitteluiden tai kesätöiden kautta kokemusta alan työtehtävistä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Töihin saat kattavan perehdytyksen, joten hae rohkeasti! Tarjoamme Sinulle mukavan työporukan ja erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevasta linkistä palkkatoiveineen tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: [email protected]<http://rekrymesta.likeit.fi/apply/1755716>