Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Etsitään henkilökohtaista avustajaa!
Julkaistu 2024-09-27
Hakuaika päättyy 2024-10-31 (8 päivää aikaa)
Julkaisija
Palkka 13.55 tunti
Hakuohje Jos mielenkiintosi heräsi ja uskot sopivasi työhön, ota nopeasti yhteyttä. Tässä vaiheessa työhakemuksesi on valttikorttisi, johon kannattaa panostaa. Kerro millainen olet, kiinnostuksen kohteistasi, miksi haluat tehdä avustajantyötä ja miksi juuri sinut tulisi valita, mitä odotat työltä, miten pitkäksi aikaa voisit sitoutua työhön, millaisiin vuoroihin toivoisit sijaisuuksia tarjottavan jne. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen voit lähettää sähköpostilla [email protected] Työsuhteessa noudatetaan Heta-liiton työehtosopimusta. Kerron mielelläni myös lisää, jos kiinnostuit tai on kysyttävää, tähän kaikkeen vastaan samasta osoitteesta. Tervetuloa elämälle töihin!
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Etsitään henkilökohtaista avustajaa!

Oletko sinä se hyvä tyyppi, joka työkseen mahdollistaisi sen, että pystyn tekemään niitä asioita mitä itse haluan? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimäni henkilö. Henkilökohtaisena avustajanani teet työtä, jolla on aidosti merkitystä.


Olen 38-vuotias nainen Oulusta ja etsin itselleni henkilökohtaista avustajaa lähiseudulta tarvittaessa töihin kutsuttavien sijaisten rinkiin. Työvuoron kesto pääsääntöisesti 4-5 tuntia.

Pääasiallinen liikkumisen apuvälineeni on sähköpyörätuoli, olen osittain omatoiminen, mutta tarvitsen kuitenkin käytännön asioissa fyysistä apua, jotta hommat sujuisivat. Kaikki työtehtävät ovat juttuja, jotka tekisin itse ilman avustajaa, jos voisin. Avustajan työ on olla käsinäni ja jalkoinani kaikissa niissä tehtävissä, joista en itse suoriudu tai jotka veisivät kaiken energiani. Työhön ei vaadita koulutusta tai avustajakokemusta, oikea asenne ratkaisee ja opastan työhön. Toivon, että olet sosiaalinen ja oma-aloitteinen sekä tilannetajua ja maalaisjärkeä omaava. Kunnioitat myös toisen kotia ja yksityisyyttä. Luotettavuus, vastuuntuntoisuus, sitoutuminen ja joustavuus ovat ominaisuuksia, joita arvostan, positiivista työotetta ja täsmällisyyttä unohtamatta. Tämä työ ei ole kuitenkaan vakavaa puurtamista, vaan huumorintaju ja rento asenne on Sinulle eduksi. Erityisiä taitoja työssä en vaadi, kunhan olet valmis tekemään sekä eläinrakas etkä näin ollen ainakaan allerginen eläimille. Keskustelemalla asiat selviävät pätee avustajankin työssä.

Etsin työhön ensisijaisesti henkilöä, jolla on mahdollisuus ja halua sitoutua työhön pidempiaikaisesti, myös kaikkien vuorojen tekeminen (aamu-, ilta-, kuin viikonloppuvuorot) on toivottavaa tasapuolisuuden vuoksi, huomioiden myös työn luonne (sijaisuudet). Tällä hetkellä sijaisuuksia on tarjolla jonkun verran ja ne voivat tulla tietoosi lyhyellä varoitusajalla (esim. samana päivänä tai kuukautta ennen sekä kaikkea siltä väliltä). Ne voivat sisältää yhden tai useamman vuoron.

Aamuvuorot alkavat minun työpäivinäni pääsääntöisesti klo: 6.00, jotta ehdin ajoissa töihin ja iltavuorot 17 tai 18 aikaan.

Viikonlopputyö tapahtuu kestäen perjantaista-sunnuntaihin. Työ alkaa perjantaisin pääsääntöisesti klo: 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo: 22.00. Viikonloppuna paikalla on oltava koko edellä mainittu aika ja osa ajasta on vain pelkkää saatavilla oloa eikä välttämättä työtehtäviä, joten on aikaa tehdä myös niitä juttuja millä itse haluaa kuluttaa aikaansa. Palkka yhdeltä viikonlopulta on ennen veroja noin 630€. Jos kyseessä on reissuviikonloppu esimerkiksi toiselle paikkakunnalle, saa lisäksi ateriakorvaukset. Minulla on luottamustoimeni sekä harrastukseni ja vapaa-ajanmatkailun vuoksi säännöllisesti reissuja toiselle paikkakunnalle (myös suku asuu toisaalla), niin työvuorosuunnittelu helpottunut kun viikonloppua ei ole pätkitty usealle työntekijälle, jos tulee esimerkiksi nopea reissuun lähtö.

Työn sisältö on vaihtelevaa, välillä touhuamme yhdessä, välillä viihdytät itse itseäsi ollen taka-alalla, kun teen omia juttujani. Toivon, että et irvistä kotihommille, leipomiselle, ruuanlaitolle tai hiusten vaalentamiselle/värjäykselle ja että kuljet rohkeasti mukana myös vapaa-ajan jutuissani. Myös meille kaikille arkeen kuuluvat jokapäiväiset toimet, joissa olet apunani (mm. pukeutuminen, henkilökohtainen hygienia ja wc-toiminnot). Työ sisältää vaihtelevia tilanteita, joten parhaiten työssä pärjäävätkin ne, jotka innostuvat monenlaisista tehtävistä vieroksumatta kuitenkaan rutiineja ja ovat rohkeita tekemään itselleen vieraita asioita, kun opastan mutta toisaalta osaavat olla myös taka-alalla, kun heitä ei tarvita.

Odotan Sinun siis sopeutuvan avustajan rooliin; noudatat antamiani ohjeita ja käyttäydyt erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa kulloinkin sopivalla tavalla esimerkiksi olemalla sivummalla, jos keskustelen ystävieni kanssa ja en tarvitse apuasi sillä hetkellä. On ensiarvoisen tärkeää, että kemiamme kohtaavat, silloin työtehtäväsikin varmasti sujuvat. Itse olen avarakatseisesti maailmaan suhtautuva, luova ja pohjattoman eläinrakas. Työssä vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös kokonaisterveydentilasi tulee olla työn suorittamisen kannalta riittävän hyvällä tasolla voidaksesi toimia työssä.