Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Haemme kesämyyjiä Sale Hurissaloon kesälle 2025
Julkaistu 2024-08-13
Hakuaika päättyy 2025-02-01 (100 päivää aikaa)
Julkaisija 0524 OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO
Hakuohje https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-HURISSALO/Haemme-kesmyyji-Sale-Hurissaloon-keslle-2025_R-28916
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
suomen monipuolisimmat henkilöstöedut

Ilmoitusteksti

Haemme kesämyyjiä Sale Hurissaloon kesälle 2025

Primary location:
PUUMALA

Tule kesällä 2025 kesämyyjäksi meille Sale Hurissaloon!

Haemme kesämyyjiä Sale Hurissaloon kesälle 2025

Työsuhteet ovat määräaikaisia kesä-elokuun ajalle. Työtunnit keskimäärin 20  tuntia viikossa.

Meillä Salessa myyjän työtehtäviin kuuluu kaikki mahdolliset kyläkaupan askareet, kuten asiakaspalvelu, kassatyö, kuorman purku, hyllyttäminen sekä hävikin ja saatavuuden hallinta. Sale-myymälöissä työ on nopeatempoista ja työvuorot eivät taatusti ole samanlaisia. Aikaisempi kokemus kaupan alan tehtävistä ei ole välttämätöntä – me perehdytämme sinut ja olemme tukenasi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta.

Me tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, mukavat työkaverit sekä vastuullisen työnantajan. Työsuhteesi aikana saat käyttöösi myös Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut.

Jos tämä tehtävä vaikuttaa sopivalta sinulle, lähetä sähköinen hakemuksesi. Haku on avoinna 31.1.2025 saakka. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jorma Tikka, puh. 010 764 0621 (mpm/ pvm) tai [email protected].

Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen innostavin työpaikka. Toimialueemme Järvi-Suomessa kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Olemme alueemme suurin yksityinen työnantaja ja meillä on jo lähes 1300 työntekijää. Toimimme vastuullisesti Etelä-Savon alueen sekä ihmisten hyväksi ja välitämme työntekijöistämme aidosti. Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan koko Suomen kattavilla henkilöstöeduilla.