Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Hammashoitaja
Julkaistu 2024-10-17
Hakuaika päättyy 2024-12-05 (43 päivää aikaa)
Julkaisija Mehiläinen Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
hammashoitajan tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto suun terveydenhuoltoon suuntautuen / suuhygienistin amk tutkinto
Osaaminen
suomen kielen taito englannin kielen taito ruotsin kielen taito on etu itseohjautuvuus aikaansaavuus positiivinen asenne
Konseptit
suun terveydenhuolto terveysala
Edut
koulutukset tuettu uran alkutaival

Ilmoitusteksti

Hammashoitaja

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Hammas Mehiläisen Kuopion toimipisteeseen hammashoitajaa kiinnostavaan ja vastuulliseen tehtävään.  

Me Hammas Mehiläisessä keskitymme asiantuntijoidemme voimin suomalaisten suun terveyteen ja sen edistämiseen. Meitä jokaista yhdistää yksi ja sama ammatillinen intohimo, joten meillä voit varmasti tuntea olevasi omiesi joukossa. Tiimimme toimii hyvässä yhteishengessä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa ja harvoin työpäivät ovat samanlaisia.  

Ottaisitko siis uuden askeleen urallasi meillä Mehiläisessä, jossa pääset olemaan osana valtakunnallista suun terveydenhuollon ketjua. Tueksesi saat motivoituneen työyhteisön, laadukkaat järjestelmät ja työvälineet, sekä ammattitaitoisen esihenkilön. 

Lupaamme sinulle tyytyväisten työntekijöiden yhteisön ja Mehiläinen onkin valittu vuoden 2022 työnantajabrändiksi. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin – myös silloin, kun et ole töissä. Meillä Mehiläisessä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista, kuin myönteistä asennetta. Järjestämme työntekijöillemme koulutuksia, joten meillä pääset kehittymään myös ammatillisesti. Toivomme että haet tehtävään, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Autamme, perehdytämme sekä tuemme sinua myös urasi alkutaipaleella. 

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on tehtävään soveltuva hammashoitajan tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto suun terveydenhuoltoon suuntautuen / suuhygienistin AMK tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään. 

Toivomme, että pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi, englanniksi ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olet kuin luotu tiimiimme, mikäli olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, aikaansaava ja sinulla on positiivinen asenne työn tekemiseen.

Hae tehtävää viimeistään 5.12.2024. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Birgitta Pelkonen
[email protected]

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.