Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Huoltoasentaja Mediseam Oy:lle
Julkaistu 2024-10-11
Hakuaika päättyy 2024-10-25 (2 päivää aikaa)
Julkaisija Barona Teollisuus Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Huoltoasentaja Mediseam Oy:lle

Haemme asiakasyrityksellemme Nastolaan reipasta ja oppimishaluista tekijää tuotannon huolto- ja asennustehtäviin.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja työkalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä ajokortin, mielellään BE.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi erilaiset huoltotyöt asiakasyrityksen toimipisteellä, lähettämön ja pakkaamon työtehtävät sekä erilaiset asennustehtävät asiakkailla.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön kiinnostavalla alalla. Tarjolla on mahdollisuus päästä kehittymään ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa.

Mediseamillä tehdään töitä arkipäivisin päivävuorossa. Asennuskeikkojen takia, työpäiväsi saattaa joskus myös venyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä noin 6kk:n määräaikaisella vuokratyösuhteella Barona Teollisuus Oy:lle. Hyvin työnsä hoitavalla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen pitkäaikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioithan, ettemme ota vastaan sähköpostilla saapuneita hakemuksia. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtäviin liittyen, olethan yhteydessä Baronan rekrytointivastaavaan Akseli Ala-Sankolaan, [email protected], 0504332896 (arkisin 9-15)