Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Joulukorttilajittelijoita sesonkityöhön
Julkaistu 2024-10-18
Hakuaika päättyy 2024-11-03 (11 päivää aikaa)
Julkaisija Eezy Oyj
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Joulukorttilajittelijoita sesonkityöhön

Postinlajittelijoita joulusesonkiin 2024

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia joulukorttilajittelijoita. Työntekijöitä haetaan aamuvuoroihin. Työt alkavat viikolla 49 ja kestävät arvioilta viikolle 52. Töiden aloitusaika on 5:00, 7:00 sekä 9:00. Työpäivän arvioitu pituus on 4-6h/päivä, mutta työvuorot tarkentuvat lähempänä.

----------

Mitä odotamme hakijoilta:

Odotamme työnhakijoilta reipasta asennetta, luotettavuutta sekä joustavuutta. Odotamme myös työhön tarttuvaa otetta, sillä joulusesonki on asiakasyrityksellämme kiireistä ja osittain hektistäkin. Työtehtäviin perehdytetään asiakasyrityksessä. Mikäli sinulta löytyy ripaus joulumieltä, olet kiinnostunut lisätienesteistä ja haluaisit työskennellä osana asiakasyrityksemme joulusesonkia, saatat olla etsimämme henkilö!

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme osa-aikaisen työn logistiikka-alan asiakasyrityksessämme.

Joulusesonki kestää tyypillisesti jouluun saakka, mutta hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa töitä joulun jälkeenkin mahdollisuuksien mukaan.

TES:n mukaisen palkkauksen 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.


----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Linda Leppänen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut

050 412 9333
[email protected]


www.eezy.fi


Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi