Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Kantotehtäviin rakennustyömaille
Julkaistu 2024-10-17
Hakuaika päättyy 2024-11-03 (12 päivää aikaa)
Julkaisija WorkPower Rakennus Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
hyvät työvarusteet hr-tiimin tuki

Ilmoitusteksti

Kantotehtäviin rakennustyömaille

Kantotöihin raksalle!

Kiinnostaako raksa? Kaipaatko työssäsi toimintaa? Haemme alasta innostuneita ja aktiivisia rakennusaputyöntekijöitä kantotöihin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen asiakasyrityksillemme!

Työtehtävinä ovat erilaisten rakennusmateriaalien kantotyöt vaihtelevissa työmaakohteissa keikkaluontoisesti. Voit olla alalla aloitteleva tai jo konkari - tässä on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan rakennusalaan ja sen erilaisiin kohteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivaatiota fyysiseen työhön sekä voimaa kantaa painaviakin materiaaleja rakennustyömailla. Toivomme sinulta omatoimista ja sinnikästä asennetta. Työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi, mutta huolellisesti. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan kaikkein tärkeintä on hyvä asenne, sekä tahto suorittaa sinulle annetut työtehtävät kunnialla alusta loppuun asti. Työskentely asiakkaidemme rakennustyömailla kuitenkin edellyttää:

* Täysi-ikäisyyttä
* Suomen kielen taitoa
* Työturvallisuuskorttia

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa keikkaluontoisesti, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Mutta! Sehän on sinulle oiva mahdollisuus päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumista työkohteisiin.

Tarjoamme sinulle:

Työskennellessäsi meillä sinulla on loistava mahdollisuus päästä seuraamaan rakennusalaa ja kartuttamaan kokemusta! Tarjoamme kokemuksesi mukaisen palkan, joka on rakennusaputyöntekijöillä yleisesti 11,94-13,45€/h. Hyvät työvarusteet sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Joko haluat hommiin, jossa tehdään, eikä vain meinata? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Aloitus on joustava.

Lisätietoja tehtävästä:
Nina Dansk, HR-koordinaattori
[email protected]
puh. 040 4828989 (ark. 10-16)


Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa