Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Kaupunkiympäristön toimialajohtaja
Julkaistu 2024-10-11
Hakuaika päättyy 2024-11-03 (11 päivää aikaa)
Julkaisija Keravan kaupunki
Palkka TS:n mukaan
Hakuohje Kaupunginjohtaja Kirsi Rontu 21.10.24 klo 14-15, 28.10.24 klo 9-10 ja 30.10.24 klo 14-16 [email protected], p. 040 318 2888
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Kaupunkiympäristön toimialajohtaja

100-vuotias Kerava on tunnettu elinvoimaisuudestaan ja vehreästä ympäristöstään sekä kehittyvästä kaupunkirakenteestaan. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kaupungin tulevaisuuteen ja asukkaidemme hyvinvointiin - haemme

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALAJOHTAJAA

Etsimme rohkeaa ja yhteistyökykyistä johtajaa, joka kehittää Keravaa kaupunkistrategian mukaisesti. Kaupunkiympäristön toimialan vastuualueisiin kuuluvat muun muassa kaupungin tekniset ja ympäristöön liittyvät palvelut, kuten kaavoitus, rakennusvalvonta, infrapalvelut, paikkatieto, vesihuolto, viherpalvelut sekä kiinteistö-, ateria- ja puhtauspalvelut.

Mitä tarjoamme?

• Monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä. Pääset johtamaan ja kehittämään rouheaa radanvarsikaupunkia, jolla on vahva tahto kasvaa ja kohentaa asukkaidensa elinympäristöä kestävällä tavalla.
• Vaikuttamismahdollisuuksia. Olet keskeisessä roolissa strategisten päätösten valmistelussa ja toteutuksessa sekä laadukkaiden palveluiden rakentamisessa. Toimialallasi työskentelee noin 260 henkilöä ja vastuullasi on vuosittain noin 3,5 miljoonan euron käyttötalousbudjetti ja noin 20 miljoonan euron investointibudjetti. Olet kaupungin johtoryhmän jäsen ja raportoit työstäsi kaupunginjohtajalle. 
• Innostavan ja osaavan työyhteisön. Teet tiivistä yhteistyötä kaupungin johtoryhmän, kaupunkiympäristölautakunnan ja eri toimialojen sekä sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta

• Ylempää korkeakoulututkintoa.
• Vahvaa kokemusta johtamisesta, strategisesta työskentelystä sekä talous- ja henkilöstöjohtamisesta.
• Kunnallishallinnon tuntemusta ja kykyä toimia monialaisessa, poliittisessa toimintaympäristössä.
• Näyttöjä muutoksen ja toiminnan johtamisesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta.
• Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitä, että sytyt yhteistyöverkostojen ja sidosryhmien kanssa työskentelystä.

Hae mukaan kehittämään Keravaa!

Hakuaika päättyy 3.11.2024 klo 20.00. Jätäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi Kuntarekryn kautta. Virka täytetään 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittavalta edellytetään todistusta terveydentilasta ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Haastattelut toteutetaan viikolla 46.