Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Kiinteistöasiantuntija
Julkaistu 2024-10-08
Hakuaika päättyy 2024-10-25 (2 päivää aikaa)
Julkaisija Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy
Palkka sopimuksen mukaan
Hakuohje Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2024 mennessä [email protected].
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
soveluva korkeakoulututkinto
Osaaminen
hyvä suomen kielen taito vahva tietotekninen osaaminen ongelmanratkaisukyky asiakaspalveluhenkisyys itseohjautuvuus
Konseptit
kiinteistönhuolto siivous jätehuolto pelastussuunnitelmat kululaskutus
Edut
lounasetu liikunta- ja kulttuurietu työterveyshuolto

Ilmoitusteksti

Kiinteistöasiantuntija, Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy, Rovaniemi

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöasiantuntijaa hoitamaan omistamiemme kiinteistöiden hallintaan liittyviä työtehtäviä.

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy on Rovaniemen kaupungin omistama osakeyhtiö, joka vuokraa omistamiaan tai hallinnoimiaan tiloja sekä katu- ja tapahtuma-alueita alueella toimiville yrityksille sekä julkisille toimijoille. Konserniin kuuluu 13 tytäryhtiötä ja 46 kiinteistöä.

Kiinteistöasiantuntijana vastaat kiinteistönhuollon ohjaamisesta ja auditoinnista. Olet myös kiinteistöhuolto-, siivous- ja jätehuoltopalveluiden yhteyshenkilö. Vastaat kiinteistöjen lakisääteisistä tarkastuksista, ylläpidät kiinteistöjen pelastussuunnitelmia sekä organisoit pienkorjauksia. Tärkeä osa tehtävää on kiinteistöihin liittyvä vuokralaisviestintä, avainhallinta ja kiinteistön käyttökuluihin liittyvä kululaskutus.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja vahvaa käytännössä osoitettua tietoteknistä osaamista sekä ongelmanratkaisukykyä ja motivaatiota toiminnan kehittämiseen. Tehtävässäsi tarvitset järjestelmällistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itseohjautuvuutta. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus kiinteistöalalta sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan matalan hierarkian työyhteisössä, jossa panostetaan henkilöstön koulutukseen. Meillä on viihtyisät toimistotilat ydinkeskustassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi lounasedun sekä liikunta, -kulttuuriedun ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2024 mennessä [email protected].

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä antaa 16.10. ja 23.10. klo 9-15 va. toimitusjohtaja Ilari Hovila 040 163 2171 ja kiinteistöpäällikkö Tuomas Alakunnas 040 196 8338
AVAINTES