Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Koulunuorisotyöntekijä
Julkaistu 2024-10-17
Hakuaika päättyy 2024-11-07 (15 päivää aikaa)
Julkaisija Evijärven kunta
Palkka KVTES
Hakuohje Lisätietoja antavat sivistys- ja hyvinvointijohtaja Leila Qvist-Pettersson p. 0447699210 tai liikunta- ja nuoriso-ohjaaja Satu Koski p. 0405935238.
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus
Osaaminen
hyvät yhteistyötaidot itsenäinen työote
Konseptit
nuorisotyö avoimen nuorisotilatoiminnan toteutus
Edut
kahden (2) kuukauden koeaika rikosrekisteriotteen toimittaminen ennen valinnan vahvistamista

Ilmoitusteksti

Koulunuorisotyöntekijä

Koulunuorisotyöntekijänä toimit koulussa luotettavana aikuisena, joka kuuntelee, tukee sekä edistää oppilaiden hyvinvointia erilaisin nuorisotyön keinoin. Toteutat ja kehität oppilaiden arkea muun muassa pienryhmä- ja välituntitoiminnalla, tapahtumin, opetustuokioin oppitunneilla ja teemaviikoin. Työhön kuuluu myös säännöllinen avoimen nuorisotilatoiminnan toteuttaminen nuorisotiloilla sekä koulujen loma-aikoina toteutat lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa. Työ on moniammatillista yhteistyötä muun muassa opettajien, oppilashuollon henkilöstön, nuoriso-ohjaajien ja muiden nuorten kanssa työtä tekevien tahojen kanssa.

Työaika on 38,25h viikossa. Edellytämme oman auton käyttöä sekä ajokorttia tehtävän hoitamisessa.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, ulospäinsuuntautunutta itsenäistä työotetta sekä kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria. Katsomme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä oman auton.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Evijärven kunta on savuton työpaikka.

Tartu tilaisuuteen ja hae meille töihin!


Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelussa. Hakemukset pyydetään lähettämään 7.11.2024 klo 15 mennessä sähköisesti kuntarekryn kautta, osoite www.kuntarekry.fi. Ellet voi käyttää sähköistä kanavaa, voit lähettää hakemuksen sähköpostitse [email protected] tai Evijärven kunta, Viskarinaukio 3, 62500 Evijärvi. Kirjoita otsikoksi ”koulunuorisotyöntekijähakemus”.