Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Kunnossapidon työnjohtaja
Julkaistu 2024-10-11
Hakuaika päättyy 2024-10-28 (5 päivää aikaa)
Julkaisija Nokian kaupunki
Palkka TS:n mukaan
Hakuohje Infrapalveluiden johtaja Kati Suhonen, puh. 040 351 0888 [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
ammatillinen tutkinto
Osaaminen
paineensieto- ja organisointikyky asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työote vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
Konseptit
kunnossapitokaluston tuntemus
Edut
kuuden (6) kuukauden koeaika terveystalon työterveyden todistus vaaditaan

Ilmoitusteksti

Kunnossapidon työnjohtaja

Nokian kaupungin infrapalvelut rakentaa ja ylläpitää kaupungin katuja ja yleisiä alueita. Etsimme joukkoomme ammattitaitoista kunnossapidon työnjohtajaa. Työnjohtajan tehtäviin kuuluu kaupungin katujen ja kevyen liikenteen väylien kunnossapidon työnjohtotehtävät sekä kunnossapitoyksikön esihenkilönä toimiminen. Tehtäviin kuuluu myös kunnossapitoon liittyvien hankintojen hoitaminen ja kunnossapidon työnjohdon alaisuudessa toimivien urakoitsijoiden laadunvalvonta.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva vähintään ammatillinen tutkinto sekä vähintään 5 vuoden työkokemus kunnossapidon tehtävistä.

Tehtävä edellyttää kunnossapitokaluston tuntemusta sekä vähintään henkilöauton B-ajokorttia. Työssä tarvitaan myös hyvää paineensieto- ja organisointikykyä. Lisäksi odotamme työnjohtajalta asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS:n mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 28.10.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi