Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Lähihoitaja
Julkaistu 2024-10-22
Hakuaika päättyy 2024-11-06 (14 päivää aikaa)
Julkaisija Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Palkka Tehtäväkohtainen palkka alkaen 2586,70 €/kk
Hakuohje Ikääntyneiden palveluiden rekrytointi [email protected] p. 040 578 5892 (arkisin klo 9-15) Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto
Osaaminen
perushoito sairaanhoito lääkehoidon toteutus haavanhoidon toteutus
Konseptit
lääkelupa (love-lääkelupa) rai-osaaminen tietotekniset taidot vanhustyö
Edut
yksilöllinen perehdytys autonominen työvuorosuunnittelu

Ilmoitusteksti

Lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut, Kotihoito, Turku

Mikäli haluat olla mukana kehittämässä ikäihmisten hoidon ja palvelujen toteuttamista moniammatillisen tiimin jäsenenä kotihoidossa, olet etsimämme henkilö.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon ja huolenpidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon ja haavanhoidon toteuttamista. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi.

Tällä hetkellä on avoinna vakituisia lähihoitajan tehtäviä näissä yksiköissä:

Aninkainen
Lauste
Nummi-Halinen
Pansio-Jyrkkälä
Pohjola
Ruusu
Tuomiokirkko
Varissuo
Vähäheikkilä-Hirvensalo.

Aninkaisten, Ruusun ja Tuomiokirkon yksiköissä voit tehdä työtä kävellen tai polkupyörällä. Muissa tarvitset voimassa olevan B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Joillakin yksiköillä on myös käytössä työantajan autoja. Kaikki yksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten niihin on helppo kulkea myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen työkokemuksesi. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan tuleviin työvuoroihisi.

Eduksi luetaan LOVE-lääkelupa (lääkelupa on mahdollista suorittaa työnantajan kautta), RAI-osaaminen ja hyvät tietotekniset taidot sekä kiinnostus vanhustyöhön.

Turun alueen kotihoidon yksiköissä on myös sijaisuuksia tarjolla, kysy meiltä lisää.

Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.