Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Lähihoitaja
Julkaistu 2024-10-09
Hakuaika päättyy 2024-10-31 (8 päivää aikaa)
Julkaisija Lapin hyvinvointialue
Palkka 2 454,04 €/kk
Hakuohje Kati Aikio, vammaisten vastuuyksikköjohtaja p. 040 533 0091, [email protected] Kristiina Tervo, palveluvastaava p. 040 707 4067, [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
lähihoitajan tutkinto
Osaaminen
tiimityötaidot itsenäinen työskentely vuorovaikutustaidot työyhteisötaidot
Konseptit
kehitysvamma-alan työ
Edut
smartum-etu työsuhdepyörä vuokrattavat lomamajat

Ilmoitusteksti

Lähihoitaja, Kemijärvi

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajan töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana lähihoitajan vakituinen tehtävä itäisellä palvelualueella vammaisten palveluissa Kemijärvellä.

Myllytuvan asumispalveluyksikössä asuu 19 kehitysvammaista asukasta, joiden arjessa selviytymistä tuemme ja ohjaamme. Asumisyksiköstä käsin tuetaan myös Kemijärven kaupungilla asuvien kehitysvammaisten asumista. Tehtäväsi on tukea asukkaiden yksilöllistä arkea ohjauksen ja virikkeellisen toiminnan keinoin valinnanvapautta ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle osaavat ja mukavat työkaverit sekä monipuoliset työtehtävät. Perehdytämme ja tuemme sinua kaikissa tehtävissä ja hyvä työilmapiiri on meille tärkeä asia. Käytössäsi ovat Lapin hyvinvointialueen monipuoliset työsuhde-edut hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005 8§) mukaista pätevyyttä (lähihoitajan tutkinto). Odotamme hyviä tiimityötaitoja, mutta myös kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Toivomme iloista ja avointa asennetta sekä halukkuutta työn kehittämiseen. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus kehitysvamma-alan työstä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 454,04 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja lain (759/2004) 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 31.10.2024 klo 15:00 mennessä!