Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Manuaalikoneistaja
Julkaistu 2024-07-08
Hakuaika päättyy 2024-07-28 (7 päivää aikaa)
Julkaisija Eezy Oyj
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Manuaalikoneistaja

MANUAALIKONEISTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme manuaalikoneistajaa Kuopioon. Arvostamme aiempaa kokemusta koneistuksesta, mutta myös esimerkiksi metallialan koulutus ja perustietämys koneistuksesta riittää. Työtehtävinäsi on kirkkaiden- ja erikoisterästen koneistus. 

Mitä odotamme hakijalta:

Toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla joko alan ammattilainen tai tuleva sellainen! Odotamme sinulta alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta koneistuksesta. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työtä on hyvälle tekijälle tarjolla jopa vuoden loppuun. Palkkaus on oman osaamisesi mukaan, esitäthän palkkatoiveen hakemuksessasi.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.Jenni Heikkilä
HR konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0452700200
[email protected]
tai

Satu Väsiänen
HR asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0442825700
[email protected]

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi