Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Mekaanikko
Julkaistu 2024-07-08
Hakuaika päättyy 2024-08-11 (21 päivää aikaa)
Julkaisija Eezy Oyj
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Mekaanikko

Mekonomen Porvoo etsii vakituiseen työsuhteeseen mekaanikkoa

Työn sisältö :

Mekaanikko tekee tietenkin perushuoltoja, mutta osaamista & kokemusta kaivataan myös haastavampien korjausten sekä vikadiagnostiikan saralla.

Mekonomen huoltaa ja korjaa kaikkia merkkejä, jolloin on tärkeää osata soveltaa osaamistaan sekä ymmärtää eri autojen järjestelmien toimintaa.

Mitä toivomme:

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus mekaanikon tehtävistä ja mielellään myös autosähköpuolen osaaminen. Sinulla on peloton ote tekemiseen ja kun saat työmääräyksen kouraan, niin matkalla kohteeseen olet jo tehnyt työsuunnitelman.

Olet vastuuntuntoinen ja mikäli suuremman vastuun ottaminen kiinnostaa, niin siihen kannustetaan ja siitä ollaan valmiit myös maksamaan, sama pätee myös joustavaan asenteeseen.

Etuna näemme myös valmiina olevat sertifikaatit, todistukset ja suoritetut koulutukset, eikä haitaksi ole, mikäli autot tai autourheilu ovat osana myös harrastuksissasi.

Mitä tarjoamme:

Pääset mukaan ison ketjun tarjoamiin mahdollisuuksiin, mutta samalla olet osa ketterästi ja joustavasti toimivaa pienempää, paikallista yritystä.

Koulutusmahdollisuuksia ja erikoistumista tuetaan ja yrittäjä niitä mielellään tarjoaa työntekijälle, vain oma mielenkiinto ja tahto oppia ja päästä eteenpäin ratkaisevat oman aseman ja tulotason. Todistettavasti tämä toimii, sillä työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia.

Lisäksi tarjotaan modernit, siistit ja viihtyisät toimitilat Porvoon Tarmolassa, jossa pääasiallinen työpiste sijaitsee.

Palkka on kilpailukykyinen ja siihen voit itse jatkossa vaikuttaa.Miten haet työpaikkaa:  

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia välittömästi.

Eezy toimii Mekonomenin rekrytointikumppanina ja työsuhde solmitaan suoraan Mekonomen Porvoon pisteen kanssa.                       
 

Seuraathan meitä myös somessa!  
Facebook: Eezy Porvoo – Instagram: @eezyporvoo - LinkedIn: Eezy Porvoo-Kotka 

Tiedustelut:  

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Laukkanen osoitteesta:  

[email protected] tai puhelimitse 050-576 5800 ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.  


Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi