Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Metallityöntekijä
Julkaistu 2024-10-08
Hakuaika päättyy 2024-10-27 (5 päivää aikaa)
Julkaisija Eezy Oyj
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Metallityöntekijä

Etsimme asiakkaallemme metallityöntekijää Kajaaniin

Asiakkaamme etsii tiimiinsä metallityöntekijää. Tuleva työntekijä voi olla kokemusta kerryttänyt alan konkari tai motivoitunut metallialan työuralle pyrkivä henkilö. Työssä menestyy hyvän ja tekevän asenteen omaava henkilö, jolla on halua oppia metallialan ammattilaiseksi. Hitsauskokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön, sillä oppimishaluiselle tekijälle mahdollistetaan tähän koulutus työpaikalla. 


Mitä tarjoamme:

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen hyvässä asiakasyrityksessä, jossa tarjolla on täydet työtunnit.

Palkkaus on neuvoteltavissa ja siinä huomioidaan työntekijän aiempi työkokemus alalta.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin toimithan ripeästi! Työpaikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää työpaikasta, niin olethan rohkeasti yhteydessä!

Joonas Karjalainen
Eezy Henkilöstöpalvelut
0504714662
[email protected]


Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi