Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Muu eläintenhoitaja
Julkaistu 2024-10-17
Hakuaika päättyy 2024-11-30 (38 päivää aikaa)
Julkaisija Musti ja Mirri Oy
Palkka Kaupan TES
Hakuohje Krista Karhunen, [email protected].
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
tutkinto soveltuvalta alalta
Osaaminen
palvelulähtöisyys tiimihenkinen lempeä käsittely
Edut
joustavuus hyvät henkilökuntaedut

Ilmoitusteksti

Muu eläintenhoitaja, Musti ja Mirri Oy, Kuopio

Tervetuloa Mustilaumaan! Olemme Pohjoismaiden suurin ja ammattitaitoisin lemmikkitarvikeketju, ja tunnettuja loistavasta asiakaspalvelusta. Me teemme lemmikkien ja niiden perheiden elämästä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Kattomme alta löytyy kattava tuotevalikoima, lemmikkien hyvinvointipalvelut sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajien arjessa.

Musti ja Mirri -myymälöiden tiloissa asiakas tavoittaa keskitetysti eri eläinalan ammattilaiset. Tarjoamme lemmikeille saman katon alla kaiken, mitä hän tarvitsee nauttiakseen elämästä aina pentuajasta kultaisiin seniorivuosiin.

Haemme nyt joukkoomme Kuopion hyvinvointimyymälään sinua

Koirahieroja/fysioterapeutti
Autat asiakkaitamme nykyaikaisin positiivisin metodein lemmikin ehdoilla. Pyrit parantamaan lemmikin ja lemmikkivanhemman yhteispeliä auttamalla erilaisissa arjen tilanteissa.

Tutustu tarjoamiimme koulutuspalveluihin (https://www.mustijamirri.fi/koirankoulutus) ja muihin hyvinvointipalveluihimme.
Lue myös hyvinvointipalveluissamme työskentelystä (https://tyopaikat.mustijamirri.fi/departments/hyvinvointipalvelut)

Odotamme sinulta
Palvelulähtöisyyttä, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista Mustin ja Mirrin arvoihin. Toivomme, että sinulla on vastuuntuntoinen ajattelutapa ja eläinten lempeä käsittely on sinulle sydämen asia. Odotamme sinulla olevan osaamiseesi soveltuva tutkinto ja että olet kartuttanut jo jonkin verran kokemusta tehtävästä. Muulle soveltuvalle koulutukselle ja kokemukselle heilutamme aina häntää! Toivomme, että voit työskennellä silloin kun asiakkaat meitä tarvitsevat - myös iltaisin ja viikonloppuina.

Miksi kannattaa liittyä Mustijengiin?
Voimme sopia joustavasti, kuinka paljon työtä teet ja millaisella sopimuksella. Halutessasi voit työskennellä myös itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Vastassa on motivoitunut, positiivinen ja huippuhauska työyhteisö. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi ja koko Mustiketjua. Kohtaat joka päivä paljon karvaisia asiakkaita ja voit tuoda myös oman nelijalkaisesti mukaan töihin. Saat myös Mustin ja Mirrin uramahdollisuudet (lue uratarinoita:https://tyopaikat.mustijamirri.fi/people) ja hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Krista Karhunen osoitteesta [email protected]. Soittoaika maanantaisin klo 10-14, puh.0447690546.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi 30.11.2024 mennessä linkin kautta.

.
sovittavissa