Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Ohjaaja (AMK) Nuppuun
Julkaistu 2024-10-17
Hakuaika päättyy 2024-11-03 (10 päivää aikaa)
Julkaisija Sospro Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan amk-tutkinto
Edut
työhyvinvointiin panostaminen kattava työterveyshuolto työterveyden digiklinikan palvelut liikunta- ja kulttuurietu henkilö- ja tehtäväkohtaiset palkkalisät kannustepalkkiojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Ohjaaja (AMK) Nuppuun

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan
AMK-tutkinnon suorittanut ammattilainen, tule tekemään kanssamme
merkityksellistä työtä
lastensuojelun toimikentälle!Huonojen vitsien luvatussa maassa, Nupussa, kohdataan ihminen
kaikkine puolineen omana itsenään. Luottamuksen rakentaminen puolin ja
toisin, on tärkein menetelmämme arjessa. Nupussa ohjaajilla on huumorintajua, tilanneälyä ja kestävyyttä
haastavissakin tilanteissa. Nuoren palaute Nupun ohjaajista: ”Mun omaohjaaja on mukava, välittää aidosti ja tekee töitä rakkaudella.”Etsimme Sinua Ohjaajan (AMK) tehtävään lastensuojelun erityistason asuinyksikköön Nuppuun Mynämäellä. Nupussa asuu 13-17
vuotiaita nuoria, jotka tarvitsevat luotettavia aikuisia arkensa tueksi.Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja työhyvinvointisi tueksi:
Työyhteisön, jossa yksilöllinen hyväksyntä ja keskinäinen luottamus on toiminnan perusta.
Arvostavan ja mahdollistavan esihenkilön tuen työllesi, mikä näkyy esimerkiksi toiveita huomiovana työvuorosuunnitteluna.
Tutkittuun tietoon perustuvia työmenetelmiä ja työelämälähtöistä täydennyskoulutusta TAMKin kanssa yhteistyössä toteutetun Sospro-Akatemian räätälöityjen koulutuspolkujen avulla (tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden Nepsy-valmentajan koulutukseen).
Kattavan työterveyshuollon ja laajan terveysturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen (yhteistyötaho OP Pohjola). Työterveyden digiklinikan palvelut ovat käytössäsi 24/7.
Liikunta- ja kulttuuriedun (240-400€/vuosi).






Palkka tehtävässä on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen palkkaluokan G23 (2665,28 €-2911,61€) mukainen. Vuorojen haittalisien lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilö- ja tehtäväkohtaisiin palkkalisiin esimerkiksi täydennyskoulutuksesi hyödyntämisestä (50€-160€/kk).
Monipuoliset panostukset henkilöstön huomioimiseen ja yhteisiin tapahtumiin (esimerkiksi yhteinen juhlalounas ja 500€:n rahapalkkio viiden vuoden välein).
Käytössämme on lisäksi kannustepalkkiojärjestelmä, joka tarjoaa onnistumisiin perustuvan ylimääräisen kannustimen käytettäväksi työryhmän hyvinvointiin ja virkistäytymiseen.
Sinun tehtävänäsi ohjaajana on:
Toimia luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena nuorelle.
Tuoda oma osaamisesi koko työryhmän käyttöön koulutustaustasi näkökulmasta.
Tehdä yhteistyötä nuoren vanhempien, koulun ja muun verkoston kanssa.
Osallistua aktiivisesti oman tiimisi hoitotyön laadun raportointiin, arviointiin ja kehittämistyöhön.
Valittavalta ohjaajalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan AMK-tutkintoa. Työsuhde on vakituinen ja työ on kolmivuorotyötä. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.TUTUSTU TARINAAMME JA HAE NYT, viimeistään 3.11.2024 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajalla.Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.