Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Palvelumestari
Julkaistu 2024-07-03
Hakuaika päättyy 2024-07-31 (10 päivää aikaa)
Julkaisija Hedin Automotive Finland Oy
Palkka Sopimuksen mukaan
Hakuohje Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jarmo Harju, [email protected], puh. 050 599 4170.
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
alan koulutus
Osaaminen
hyvät vuorovaikutustaidot ajanhallinta- ja ongelmanratkaisukyky
Konseptit
autoalan sähköistyminen autoalan digitalisaatio
Edut
laadukas koulutus suuren autokonsernin edut työterveyspalvelut kulttuuri- ja liikuntaetuuksia

Ilmoitusteksti

Palvelumestari, Hedin Automotive Finland Oy, Hedin Automotive, Kotka

Mekaanikot huomio!

Kiinnostaisiko uudet haasteet ja työskentely huipputiimissä menestyvien brändien parissa? Etsimme nyt osaavaan ja iloiseen huoltotiimiimme työkaveria ehkä juuri sinusta, ammattitaitoinen ja tulevaisuuden autoalasta kiinnostunut PALVELUMESTARI.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden autojen huoltamista ja korjaamista, vianetsintää sekä ongelmien ratkaisua. Hyvät vuorovaikutustaidot, ajanhallinta- ja ongelmanratkaisukyky sekä Hedin Automotiven merkkituntemus auttavat tehtävässä menestymisessä.

Etsimme sinua, jolla on jo alan koulutus, autoalan aiempaa työkokemusta sekä palava halu oppia lisää. Autoala sähköistyy ja digitalisoituu vauhdilla, joten jos uusimmat innovaatiot kiinnostavat, on tämä paikka kuin sinulle tehty. Tarjoamme oikealla asenteella olevalle mekaanikolle mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi osana asiantuntevaa jälkimarkkinointitiimiämme!

Tarjoamme lisäksi:
Reippaasti töitä vilkkaassa huoltokorjaamossamme
Maahantuojat, valmistajat sekä tiimin tuen jatkuvalle kehittymisellesi ammattilaiseksi
Laadukkaan koulutuksen
Mukavat ja asiantuntevat työkaverit - tiimissämme on sopiva sekoitus kokemusta ja uutta intoa!
Korkealaatuiset työvälineet
Suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet
Kilpailukykyisen palkkauksen
Kattavat työterveyspalvelut
Kulttuuri- ja liikuntaedun

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.2024. Täytämme paikan heti sopivan ammattilaisen löydyttyä, joten älä jää odottelemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jarmo Harju, [email protected], puh. 050 599 4170.

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiö tekee autojen vähittäiskauppa- ja huoltoliiketoimintaa Hedin Automotive ja Bavaria -brändeillä, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 22 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 8 000 henkilöä ja yhtiö toimii 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 4,8 miljardia euroa ja se myi yli 180 000 autoa. Konserni edustaa yli 40 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille, autojen ja varaosien maahantuontitoimintoja, renkaiden ja varaosien tukkumyyntiä, autonvuokraamoketjun sekä leasingyhtiöitä.
Hae mukaan ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja: www.hedinautomotive.fi