Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Sähköasentaja Riihimäelle (toimitilat)
Julkaistu 2024-10-09
Hakuaika päättyy 2024-10-23 (0 päivää aikaa)
Julkaisija Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Sähköasentaja Riihimäelle (toimitilat)

Etsimme nyt Riihimäelle ammattitaitoista sähköasentajaa mielenkiintoisiin ja haastaviin toimitilakohteisiin.

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi, kuitenkin mahdollisimman pian. Hyvälle tekijälle tarjolla mielenkiintoinen työkohde ja töitä ainakin kuluvan vuoden loppuun asti. Työkohteena toimivat haastavat saneeraus- ja huoltokohteet toimitilojen parissa.

Edellytämme hakijoilta

* Vähintään kahden vuoden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä
* Kykeneväisyyttä suoriutua vähintään perustason sähkötöistä itsenäisesti
* Voimassaolevia ammattikortteja

Mahdollisuus sekä oman auton, että käsityökalujen käyttöön on iso etu, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille mielenkiintoiset työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.


Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. <http://www.henkilostomestarit.fi/>