Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Sähköasentaja teollisuuskohteeseen
Julkaistu 2024-10-18
Hakuaika päättyy 2024-11-01 (9 päivää aikaa)
Julkaisija ISS Palvelut Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
sähköasentajan koulutus
Osaaminen
oma-aloitteisuus ongelmanratkaisukyky suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen palveluasenne
Konseptit
työturvallisuus
Edut
mahdollisuus lisäansioihin päivystystöiden kautta kattavat työterveyshuollon palvelut työhyvinvointiohjelmat liikunta- ja kulttuurietu

Ilmoitusteksti

Sähköasentaja teollisuuskohteeseen

Haemme nyt osaavaa SÄHKÖASENTAJAA asiakaskohteeseemme VAASAAN!
Hei osaava SÄHKÖASENTAJA! Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt sinua tiimimme vahvistukseksi Vaasaan. Tässä tehtävässä vastaat teollisuuskiinteistöjen sähköjärjestelmien huolloista ja vikakorjauksista sekä pienurakoinnista ja asennuksista. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa, joissa voit edelleen kehittää ammattitaitoasi ja vaikuttaa omaan työhösi. Ammattilaisena kykenet itsenäiseen työskentelyyn vastuualueellasi, mutta työsi tukena sinulla on eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi – autamme toisiamme ja kehitämme toimintaa yhdessä yli tiimirajojen. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa, joissa voit edelleen kehittää ammattitaitoasi.
Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7–15.30, mutta meillä ISS:llä työajoissa on mahdollista sopia joustavasti tilanteen niin vaatiessa. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen ja sovitaan aiemman osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus lisäansioihin esimerkiksi päivystystöiden kautta.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajallesi.

Sinulta me odotamme

oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelytapaa sekä ongelmanratkaisukykyä.
sähköasentajan koulutusta ja aiempaa kokemusta alalta, erityisesti arvostamme kokemusta teollisuussektorilta sekä huolloista ja vikakorjauksista.
B-ajokorttia sekä tehtävän edellyttämiä ammattikortteja.
sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.
sitoutumista työturvalliseen työskentelytapaan, turvallisuus on ISS:n tapa tehdä työtä.
erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan ja tiimisi kanssa.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Kiinnostuitko? Hienoa! Kerro meille itsestäsi täyttämällä hakemuksesi viimeistään 1.11.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Teknisten palveluiden osaajamme vaikuttavat merkittävästi niin kiinteistöjen arvon säilymiseen kuin niiden käytönaikaiseen energiankulutukseen. ISS:läisenä olet keskeisessä roolissa varmistamassa yhteiskuntamme toimivuutta sekä pienentämässä rakennetun ympäristön hiilijalanjälkeä.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!