Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Taksinkuljettaja
Julkaistu 2024-06-25
Hakuaika päättyy 2024-07-31 (10 päivää aikaa)
Julkaisija Kairala Taksipalvelut Oy
Palkka Provisio
Hakuohje Lisätietoja ja yhteydenotot: What's App/Telegramm/Puh: Harri Kairala +358 40 506 1035 Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen/CV:n What's Appp:lla tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Kerro itsestäsi, elämäntilanteestasi, harrastuksistasi, mielenkiinnon kohteistasi, koulutustaustastasi ja työkokemuksestasi. Voit esittää myös perustellun palkkatoivomuksesi.
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
mahdollisuus kalustetun asunnon järjestämiseen tarvittaessa.

Ilmoitusteksti

Taksinkuljettaja, 2 paikkaa, Kairala Taksipalvelut Oy, Rovaniemi

Yrityksemme etsii ammattitaitoista taksinkuljettajaa ajamaan monipuolista kalustoamme erilaisiin taksityötehtäviin. Sinulla on taksikuljettajan ajolupa ja mielellään jo hiukan kokemusta taksityötehtävistä.

Työvuorosi ovat lähtökohtaisesti maanantaista perjantaihin klo 05.00-00.00 välisenä aikana tilanteen, tarpeen ja oman toiveesi mukaisesti. Halutessasi voit ajaa myös yövuoroja ja vapaapäivät voivat olla myös arkipäivinä. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti, kuitenkin niin että kokoaikaisen työntekijän työaika on keskimäärin 40 h/vko.

Kymmenen auton ajokalustomme on Menevä-taksiyhtiön kyytivälityksessä kuluttajakyytien osalta. Ajamme lisäksi Kela-kuljetuksia Lapin läänin alueella Lähilogistiikan ja Taksi Helsingin välityksessä. Lisäksi muutamassa autossa on Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella toimiva Taksi-Tampereen Kela-kyytien välitys. Aloitamme Lapha:n sote-ajot loppukesän 2024 aikana Rovaniemen alueella.

Voit ajaa pelkästään Menevän välitystä ja sopimusasiakkaitamme ym. kuluttajakyytejä tai jos löytyy kokemusta esteettömistä ajoneuvoista ja halua ajaa Kela- ja Sotekyytejä, sekin on mahdollista. Tarvittaessa järjestyy niin Taksi-Helsingin kuin Lähilogistiikan kuljettajakoulutus kuin myös Erityisryhmien kuljettajakoulutus mitä kyseiset työtehtävät edellyttävät.

Yrityksemme siirtyy lokakuun alusta isoihin hallitiloihin keskusta-alueen laidalle, missä meillä on kalustomme tukikohta runsaan 200 m2 tiloissa asianmukaisine pesu- ja huoltotiloineen sekä tauko- ja sosiaalitiloineen.

Työnantajalla on mahdollisuus järjestää kalustettu asunto tarvittaessa sopimuksen mukaan kohtuullista vuokraa vastaan.

Palkkaus: Verottomasta ajokassasta 36 % + lomakorvaus 9-11,5 % kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa: https://www.kairala.net/