Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Taksinkuljettaja
Julkaistu 2024-05-23
Hakuaika päättyy 2024-07-31 (10 päivää aikaa)
Julkaisija Hakija Kuljetus Oy
Hakuohje Jos kysyttävää minut tavoittaa puhelimitse Klo 09-16:00 puh:0444773910 tai s-postinkautta arkisin [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Osaaminen
asiakaspalvelu nopea ajattelu vastuuntunto

Ilmoitusteksti

Taksinkuljettaja

Haemme taksikuljettaja

Haemme tiimiimme rohkea ja oma-aloitteista osa-aikaista ja täyspäivästä taksikuskeja kasvavaan perheeseemme. Taksinkuljettajana kanssamme sinulla on mahdollisuus navigoida kaupungin vilkkailla kaduilla, tavata uusia ihmisiä joka päivä ja olla olennainen osa tehtäväämme tarjota turvallista ja luotettava palvelua. Taksinkuljettajana oleminen vaatii muutakin kuin vain ajoneuvon käytön osaamista. Se vaatii hyvää asiakaspalvelu taitoja, nopeaa ajattelua ja vahvaa vastuuntuntoa. Ihanteellinen hakijamme on henkilö, jolla on aikaisempaa työ kokemusta alalla, joka osaa ajatella jaloillaan ja sopeutua erilaisiin tilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti. Haemme kuljettajia erilaisiin Koulu ja matkapalvelun ajoihin.

Vaatimukset:

B-ajokortti

Taksikuljettajan ammattipätevyys

pystyy ajaa inva-taksia
Hakija Kuljetus OY

Hakija Kuljetus on Uudenmaan alueella toimiva henkilöliikenteen palveluyritys. Toimintamme käsittää taksipalvelun eri osa-alueet: Tilausajopalvelut, ryhmäkuljetukset, invataksipalvelut ja koulukuljetukset.

Lisätiedot ja kyselyt:

[email protected]

puh:0444773910