Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Taksinkuljettaja
Julkaistu 2024-06-18
Hakuaika päättyy 2024-08-15 (25 päivää aikaa)
Julkaisija Taksi- ja tilausliikenne Rautio Oy
Hakuohje Antti Rautio Puh: 0503533223 [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
kustannetut koulutukset, luvat, lääkärintarkastukset ja työvaatteet

Ilmoitusteksti

Taksinkuljettaja, Taksi- ja tilausliikenne Rautio Oy, Lappeenranta

Haemme taksinkuljettajaa kokoaikaiseen sekä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Kaikki taksimme ovat invavarusteltuja, pääsääntöisesti 8 matkustajapaikan tilatakseja. Yksi autoistamme on 4 matkustajapaikan pieni invataksi.

Taksimme kuuluvat Menevän kokonaisvälitykseen (sis. kelakuljetukset), Valopilkun välitykseen ja Ekhvan sotevälitykseen.

Työsuhteet alkavat viimeistään 1.9.2024. Mikäli innokkaita ja sopivia työntekijöitä löytyy jo aiemmin, myös työsuhteet voivat alkaa aiemmin.

Hakijalla olisi hyvä olla edes jotakin kokemusta taksin kuljettamisesta, sillä taksimme ajavat kaikkia mahdollisia kuljetuksia itse taksiin kävelevistä ihmisistä pyörätuolilla kulkeviin. Osalla takseistamme ajetaan myös kiireettömiä paarikuljetuksia, ns. siirtokuljetuksia laitoksesta toiseen. Kaikki kuljetukset on onnistuttava, sillä emme valikoi tilausvälitysten kautta tulevia kyytejä. Mikäli osaamista jostain tietystä asiasta ei ole, se ei haittaa sillä koulutamme ja perehdytämme itse kaikkiin tehtäviin. Jos hakijalla ei ole mitään kokemusta taksin kuljettamisesta, täytyy hänen olla valmis käymään kaikki tarvittavat koulutukset pikaisella aikataululla kesän-alkusyksyn aikana. Kustannamme kaikki tarvittavat koulutukset sekä lupamaksut.

Taksimme liikkuvat kaikkina vuorokaudenaikoina kuutena päivänä viikossa. Tästä johtuen työskentelyn on onnistuttava kaikkina vuorokaudenaikoina, myös öisin. Emme siis etsi sellaisia työntekijöitä, jotka eivät suostu työskentelemään kuin päivävuoroissa. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä emme aja kuin poikkeustapauksissa.

Taksissa työvuoron pituus on lähtökohtaisesti 10 tuntia. Tästä johtuen kokoaikaiselle työntekijällä tulee viikossa keskimäärin 4 työpäivää/-yötä ja 3 vapaapäivää. Lähtökohtaisesti jokainen kuljettaja tekee yhden viikonlopun yövuorot (pe-la yö ja la-su yö) kuukaudessa. Mikäli yövuoroja haluaa tehdä enemmän, niin se onnistuu kyllä.

Työssä menestyäksesi Sinun tarvitsee tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Taksinkuljettajan täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn, varsinkin yövuoroissa. Työnjohdon saa aina kiinni puhelimella 24/7, mutta taksissa ei ole työkaveria auttamassa itse työnteossa. Vastapainona saat työskennellä juuri niin kuin haluat ja parhaaksi näet, sillä pomo ei ole kyttäämässä selän takana eikä määräämässä taukojen paikkoja tai pituuksia.

Meille työntekijän iällä ei ole mitään väliä. Olet sitten nuori tai kokenut, kunhan sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden, sillä muuten et voi saada taksinkuljettajan ammattiajolupaa. Muut taksinkuljettajan ajoluvan saamisen ehdot löytyvät osoitteesta https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/taksinkuljettajan-ajolupa

Hakijalta edellytämme:

- hyvää suomen kielen taitoa, sillä taksinkuljettajan koe pitää tehdä suomeksi ilman tulkkia tai sanakirjaa
- hyvää suomen kielen taitoa myös siksi, että 99 % kaikista asiakkaistamme ovat suomenkielisiä
- B-ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään vuoden
- rikostaustaotteen lasten kanssa työskentelyä varten, sillä se on lakisääteinen vaatimus osassa kuljetuksiamme
- oma auto on töissä käymiseen iso plussa, sillä julkiset eivät kulje välttämättä niihin aikoihin, kun meillä alkavat tai loppuvat työvuorot. Toki jos töissä pystyy käymään ilman omaa autoa, niin sekin käy.

Meille kuljettajaksi tuleminen ei maksa Sinulle mitään, sillä kustannamme kaikki koulutukset, luvat, lääkärintarkastukset, työvaatteet, jne, mitä ikinä tässä työssä tarvitset. Nyt ja tulevaisuudessa.

Palkkauksena on provisiopalkka, jonka suuruus riippuu siitä, kuinka paljon kokemusta Sinulla on taksinkuljettajan työtehtävistä aiemmin. Mikäli kokemusta ei ole ollenkaan, on provisio työsuhteen alussa 34 % arvonlisäverottomasta kassasta. Mikäli sinulla on jo työkokemusta taksialalta, palkkaus voi olla jopa 40 % arvonlisäverottomasta kassasta.

Työhakemukset sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Työhakemukseen riittää pieni esittely itsestäsi, mitä olet tehnyt aiemmin työksesi ja yhteystiedot. Nimettömiin kyselyihin/yhteydenottoihin emme vastaa ollenkaan.

Lisätietoja saa soittamalla 0503533223 / Antti