Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Työnjohtaja-Pori
Julkaistu 2024-10-09
Hakuaika päättyy 2024-10-23 (0 päivää aikaa)
Julkaisija Scania Suomi Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
mahdollisuus työskennellä tunnetun ja vahvan brändin parissa haasteellinen ja vastuullinen työ nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen urakehitysmahdollisuudet scania-konsernissa viihtyisä ja turvallinen työympäristö kilpailukykyiset henkilöstöedut (lounasetu, virike-etuu, työterveyshuolto, mahdollisuus työsuhdepyörän hankintaan)

Ilmoitusteksti

Työnjohtaja-Pori

Haemme nyt Työnjohtajaa Scania-keskukseen Poriin

TYÖNJOHTAJAA

Korjaamopalveluiden työnjohtajana vastaat korjaamon toiminnasta ja palvelun kehittämisestä. Työssäsi johdat tiimiäsi tuloshakuisesti, vastuullisesti sekä Scanian arvojen mukaisesti varmistaen laadukkaan palvelun sovitussa aikataulussa. Luot mekaanikoille turvalliset työskentelyolosuhteet, joissa heillä on mahdollisuus onnistua ja kehittyä. Toimit oman ryhmäsi esihenkilönä ja työnjohtotiimin jäsenenä.
Asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissa, ovat toimintasi lähtökohtia. Haluat palvella asiakkaitamme reippaalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan ja vastuullisen lähestymisen työhön.

tarjoamme sinulle..
-mahdollisuuden työskennellä tunnetun ja vahvan brändin parissa
-haasteellisen ja vastuullisen työn
-käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät
-mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen, panostamme työntekijöidemme koulutukseen
-tilaisuuden urakehitykseen Scania-konsernissa
-viihtyisän ja turvallisen työympäristön
-kilpailukykyiset henkilöstöedut, sisältäen muun muassa lounasedun, laajan virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden työsuhdepyörän hankintaan

toivomme sinulta..
-asiakaslähtöistä ja myyntihenkistä toimintatapaa
-hyvää organisointikykyä ja ratkaisukeskeistä asennetta
-moniosaamisen hallintaa tai valmiuksia moniosaamiseen
-positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
-joustavuutta ja tiimipelaaja-asennetta
-kykyä sisäiseen yhteistyöhön, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen kokonaispalvelun

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen auto- tai kuljetusalalta sekä raskaan kaluston tuntemuksen. Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C- ja E-luokan ajokortit katsotaan eduksi.
Ennen kaikkea toivomme hakijoilta kuitenkin hyvää asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Jotta onnistut tehtävässä, saat kattavan perehdytyksen, käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä tueksesi koko Scania-verkoston taustavoiman.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Teijo Kälviäinen, puh. 010 555 2941. Hakemukset pyydämme lähettämään 23.10.2024 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Haethan pian, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmaisethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.