Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Varaosamyyjä
Julkaistu 2024-07-04
Hakuaika päättyy 2024-08-15 (25 päivää aikaa)
Julkaisija Hedin Automotive Finland Oy
Palkka sopimuksen mukaan
Hakuohje https://career.hedinautomotive.fi/jobs/4702910-varaosamyyja-porvoo Lisätietoja tehtävästä antaa varaosavastaava Jyrki Suomi [email protected] puh. 010 625 1222
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Osaaminen
asiakaspalvelu myynti vuorovaikutustaidot
Konseptit
autoala
Edut
kattava perehdytys työterveyspalvelut kulttuuri- ja liikuntaetu

Ilmoitusteksti

Varaosamyyjä, Hedin Automotive Finland Oy, Hedin Automotive Porvoo, Porvoo

Hei varaosamyynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen tai sellaiseksi haluava!

Autoala on kenties suurimmassa muutoksessa sitten auton keksimisen. Tämä muutos ja kehittyminen tulee luomaan jo lähitulevaisuudessa lähes rajattomat mahdollisuudet onnistua mm. ratkaisukeskeisessä myyntityössä.

Haluaisitko työskennellä huipputiimissä autoalan eturiviin kuuluvassa autokonsernissa? Onko autoala suuri intohimosi ja haluat kehittää osaamistasi uusimpien innovaatioiden sekä alati sähköistyvien mallien parissa? Jos vastasit kyllä - meillä on jo paljon yhteistä.

Vahvistamme Porvoon toimipisteen osaavaa jälkimarkkinointitiimiä ja etsimme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä VARAOSAMYYJÄÄ työkaveriksemme.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu olennaisena osana asiakaspalvelu, huoltotöiden vastaanotto ja huollettujen autojen luovutus sekä varaosa- ja lisävarustemyynti. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat tehtävässä menestymisessä.

Etsimme sinua, jolla on positiivinen ja reipas palveluasenne sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisen kanssa. Sinulla on mahdollisesti alan koulutus tai jo kokemusta autoalalta, ymmärrät mihin suuntaan autoala on menossa ja sen kehitys kiinnostaa sinua. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä valmis paketti, sillä perehdytämme kattavasti ja annamme myös jatkuvaa koulutusta. Meillä saat tehdä myyntityötä omilla vahvuuksillasi!

Tarjoamme:
Maahantuojien, valmistajien sekä tiimin tuen jatkuvalle kehittymisellesi
Kattavan perehdytyksen tehtävään
Mukavat ja asiantuntevat työkaverit
Korkealaatuiset työvälineet
Suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet
Kilpailukykyisen palkkauksen
Kattavat työterveyspalvelut
Kulttuuri- ja liikuntaedun

Lähetä hakemuksesi 15.8.2024 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa varaosavastaava Jyrki Suomi [email protected] puh. 010 625 1222

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiö tekee autojen vähittäiskauppa- ja huoltoliiketoimintaa Hedin Automotive ja Bavaria -brändeillä, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 22 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Kaikista autotaloistamme voidaan myydä Hedinin koko laajaa n. 2000 auton autovarastoa.

Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.
Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 8 000 henkilöä ja yhtiö toimii 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 4,8 miljardia euroa ja se myi yli 180 000 autoa. Konserni edustaa yli 40 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille, autojen ja varaosien maahantuontitoimintoja, renkaiden ja varaosien tukkumyyntiä, autonvuokraamoketjun sekä leasingyhtiöitä.

Hae mukaan ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja: www.hedinautomotive.fi