Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Julkaistu 2024-10-11
Hakuaika päättyy 2024-10-27 (4 päivää aikaa)
Julkaisija Hämeenlinnan kaupunki - Varhaiskasvatus
Palkka KVTES
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
varhaiskasvatuslain mukainen kelpoisuus
Edut
täydennyskoulutukset työterveyspalvelut etuudet kulttuuripalveluista epassi-etuus

Ilmoitusteksti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Haemme Sairion päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 4.11.2024 alkaen, tai erikseen sovittavana ajankohtana, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lisäksi meillä on mahdollisesti tarjolla eri pituisia määräaikaisia sijaisuuksia.   Sairion päiväkoti sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Idyllinen rakennus on ollut päiväkotikäytössä jo noin 60 vuotta. Päiväkoti on peruskorjattu keväällä 2023.  

Meillä painotetaan metsäpedagogiikkaa, retkeilyä sekä kestävää elämäntapaa. Päiväkotiamme ympäröi laaja metsäalue. Metsää löytyy niin päiväkodin aitojen sisä- kuin ulkopuoleltakin. Aitojen sisäpuolelta löytyy myös päiväkodin oma kota-alue, jossa voi puuhastella lasten kanssa. 

Päiväkodin sisätilat ovat erittäin esteettiset sekä toimivat. Ne mahdollistavat joustavissa pienryhmissä toimimisen. Päiväkodin alakerta on varattu täysin toimintaa varten ja yläkerrasta löytyy henkilökunnan tauko- sekä toimistotilat. 

Haluamme tarjota lapsille monipuolista tekemistä huomioiden heidän mielenkiinnon kohteensa erilaisissa projekteissa. Työyhteisössämme kehitetään mielellään toimintaa sekä oppimisympäristöjä. Toiminnassamme näkyy myös yhteisöllisyys. Teemme tiivistä yhteistyötä lasten vanhempien sekä isovanhempien kanssa.  

Sairion päiväkodissa pääset osaksi pientä, ihmisläheistä työyhteisöä. Meillä on terveet, peruskorjatut tilat Hämeen Linna -näkymin. Päiväkodin vierestä alkaa Aulangon puistometsä, joka tarjoaa huikeat oppimis-, kokemus- ja retkeily-ympäristöt. Työnantajana tarjoamme sinulle laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen.Työterveyspalvelumme sisältävät ennaltaehkäisevien työterveyspalveluiden lisäksi yleislääkäritasoisia sairaanhoidon palveluita. Kaupungin työntekijänä saat myös monia etuuksia esim. alennuksia kulttuuripalveluista sekä Epassi-etuuden.

Viikoittainen työaika on 38 h 15 min, ja päivittäinen työaika sijoittuu kello 6.00 ja 18.00 välille. Palkkaus on KVTES:n mukainen.  

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Ritva Hollanti-Paavolaan, puhelimitse klo 10-16 välillä numerosta 040 507 5441, tai sähköpostitse [email protected].

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain mukainen kelpoisuus. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 11.-27.10.2024. Hakuaika päättyy 27.10.2024 klo 23:59.