Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Varhaiskasvatuksen opettaja
Julkaistu 2024-09-16
Hakuaika päättyy 2024-10-31 (7 päivää aikaa)
Julkaisija Päiväkoti Oravametsä Oy
Palkka Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Hakuohje [email protected] Tuija Viitaniemi , puh. 0443499848 Hakemukset [email protected] Hakemuksen otsikkoon merkintä OPETTAJA Ranta-Koivisto
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
kasvatustieteen kandidaatin tutkinto
Osaaminen
kyky lapsen kohtaamiseen hyvät yhteistyötaidot pedagoginen näkemys
Konseptit
varhaiskasvatus pedagogiikka
Edut
vakituinen työsuhde mahdollisuus työskennellä osittain opintojen ohella

Ilmoitusteksti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Päiväkoti Oravametsä Oy, Päiväkoti Oravametsä Ranta-Koivisto, Kangasala

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 07.01.2025 alkaen Kangasalle Oravametsä Ranta-Koiviston toimipisteeseen 3-6v ryhmään Vauhtitassuille. Oravametsän opettaja toimii oman ryhmänsä pedagogisena johtajana, ja vastaa ryhmän pedagogisesta toiminnasta. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä lastenhoitajien kanssa jotka toimivat opettajan työparina ryhmässä.

Koko päiväkodissa on 2 ryhmää, joissa toimii yhteensä 2 opettajaa ja 6 hoitajaa, sekä päiväkodin oma puhtaanapidon työntekijä. Oravametsän aikuiselta odotetaan kykyä lapsen kohtaamiseen empaattisesti ja lämpimästi, hyviä yhteistyötaitoja työyhteisössä sekä vahvaa pedagogista näkemystä. Toiminta pienessä päiväkodissa on yhteisöllistä ja yhteen hiileen puhaltamista, lasten etu edellä kulkemista.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksenopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot 60op. Alan opiskelijalle mahdollisuus päästä työskentelemään jo aiemmin kouun ohella.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§ mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Laita meille hakemusta [email protected] ja vakuuta meidät että juuri Sinä olisit paras kasvattaja Oravametsän lapsille!