Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Vastaanoton vuoropäällikkö
Julkaistu 2024-10-18
Hakuaika päättyy 2024-11-01 (9 päivää aikaa)
Julkaisija Barona Horeca Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Osaaminen
suomen kielen taito englannin kielen taito asiakaspalvelu esimiestaidot
Teknologiat
opera-hotellijärjestelmä

Ilmoitusteksti

Vastaanoton vuoropäällikkö, Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Voisitko sinä olla etsimämme vuoropäällikkö? Etsimme asiakkaallemme, Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle, hotellin vastaanoton vuoropäällikköä Break Sokos Hotel Bombaan upeisiin maisemiin Nurmekseen.



Vuoropäälliköksi Break Sokos Hotel Bomban vastaanottoon?

Tässä roolissa onnistumisen kannalta olisi tärkeää, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä, ja kokemus esimiestyöstä on eduksesi. Arvostamme kokemusta Opera-hotellijärjestelmästä. Odotamme sinulta vähintään suomen ja englannin kielentaitoa.

Voit olla myös kokenut vastaanottovirkailija, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan. Tässä tehtävässä pärjää joustava henkilö, jolla on hyvä asenne ja paineensietokyky.

Vastaanoton vuoropäälikön tehtäviin kuuluu vastaanottovirkailijan tehtävien lisäksi muun muassa vastuu omasta tiimistä, toiminnan tehokkuuden seuranta ja toimenpiteet, laskutuksen tekoa Opera-järjestelmän kautta ja asiakaspalautteisiin vastaamista.

Työtä tehdään kaikissa vuoroissa ja työ on sisällöltään monipuolista, työ on vakituinen ja kokoaikainen. Palkka määräytyy MaRaVa-Tes mukaan, aikaisempi kokemus huomioiden. Aloitus sovittavissa.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työsuhde solmitaan Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa.

Onko tämä tehtävä sinua varten? Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja näyttämään kykysi, sekä mahdollisesti muuttamaan työn perässä?

Hae meille oheisen linkin kautta, mutta toimi mieluummin nyt kuin huomenna. Täytämme paikan heti oikean tyypin löydyttyä.