Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Yhteyspäällikkö
Julkaistu 2024-10-09
Hakuaika päättyy 2024-10-27 (3 päivää aikaa)
Julkaisija Rainmaker
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Osaaminen
asiakkuuksien hallinta neuvottelutaidot viestintä analyyttinen ajattelutapa
Konseptit
tulosorientoituneisuus
Edut
mukava ja moderni toimisto kuntosali uima-allas ammattitaitoinen työyhteisö mahdollisuus vaikuttaa liiketoiminnan kehitykseen

Ilmoitusteksti

Yhteyspäällikkö, Suomen Talousverkko Oy

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fiTalousverkko etsii aktiivista ja asiakaslähtöistä Yhteyspäällikköä vahvistamaan tiimiään! Tässä roolissa pääset keskeiseen tehtävään huolehtimaan sekä asiakassuhteistamme että alihankkijayhteistyöstämme.Tehtävänkuvaus:


Asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen: Pidät säännöllistä yhteyttä tilitoimistoasiakkaisiimme ja pidät huolta, että asiakkaiden palvelu sujuu. Tarpeen mukaan laajennat palveluja.


Kumppaniyhteistyön hallinnointi ja kehittäminen: Huolehdit alihankkijakumppaneistamme ja kehität yhteistyötä varmistaen, että asiakastyö sujuu korkeatasoisesti.


Uusien yhteistyökumppanien perehdyttäminen: Perehdytät uudet tilitoimistokumppanit Talousverkon työkalujen ja toimintamallien käyttöön.


Kannattavuuden seuranta ja parantaminen: Huolehdit kumppanitoiminnan kannattavuudesta.
Mitä arvostamme:

Kokemusta asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä

Kykyä ylläpitää ja neuvotella kumppanuuksia

Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Tulosorientoitunutta ja analyyttistä ajattelutapaa

Taloushallinnon ja/tai tilitoimistoalan tuntemus katsotaan eduksi
Tarjoamme:

Työpaikan mukavalla ja modernilla toimistolla Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimistotiloissa on työntekijöiden käytössä kuntosali ja uima-allas.

Loistavan ja todella ammattitaitoisen työyhteisön, jossa aidosti puhalletaan yhteen hiileen

Mahdollisuuden työskennellä osana dynaamista ja kasvavaa yritystä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan kehitykseen.
Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10. mennessä.Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Helsinki
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Moona Parviainen, HR & rekrytointi
p. [email protected]