Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Hoitologistikko
Julkaistu 2024-10-22
Hakuaika päättyy 2024-11-11 (19 päivää aikaa)
Julkaisija Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
lounasedun 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Ilmoitusteksti

Hoitologistikko

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Katriinan Sairaala
Katriinankuja 4 , 01760 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!

Hei hoitologistiikan ammattilainen! Oletko kiinnostunut tekemään töitä dynaamisessa ja osaavassa SOTE-alan organisaatiossa. Oletko valmis tarttumaan uusiin haasteisiin urallasi? Tuntuuko, että olisi mukava tehdä työtä uudessa työympäristössä? Olitpa urasi alussa tai kokenut ammattilainen, Meidän tiimissämme jokainen työntekijä on tärkeä ja ainutlaatuinen.

Etsimme Katriinan sairaalaan tukipalveluihin juuri sinua vakituiseen hoitologistikon toimeen. Työn voit aloittaa 25.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Tukipalveluissamme korostuu monialainen ja kokonaisvaltainen sairaalapalveluiden tuotantoa avustava työ. Meillä pääset kehittymään tukipalveluiden vahvaksi asiantuntijaksi.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta tukipalveluita kohtaan, joilla autat hoitohenkilökuntaa antamaan potilaalle parasta mahdollista hoitoa. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja avoimuutta uusille toimintatavoille. Moniammatillisessa tiimissämme hyvät yhteistyötaidot ovat eduksi. Eduksi luetaan myös hoitologistikon koulutus, osaamista terveydenhuollon sisälogistiikan työtehtävissä ja aitoa halua olla tärkeänä linkkinä hoitoprosessien ja logistiikan yhteistyön kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle lähijohtajan ja koko tiimin vahvan tuen sekä tarvittavan perehdytyksen. Meillä on mahdollisuus oppia uutta ja hyödyntää jo kertynyttä osaamistasi. Pidämme huolta osaamisestasi niin tukipalveluiden kuin talon sisäistenkin täydennyskoulutusten avulla. Lisäksi tuemme jatko-opiskelua mm. joustavalla työajalla.

Vaikka työ on itsenäistä ja vastuullista, on sinulla kuitenkin taustalla koko tiimin tuki. Työpäiväsi koostuu mm. sairaalapalveluiden ja hoitoyksiköiden varastojen hallinnasta, ostotilauksista, ostolaskujen asiatarkistuksista, kierrätyksestä, hyllytyksistä ja muista logistisista tehtävistä yhdessä hoitohenkilökunnan ja muiden ammattiryhmien kanssa määritettävien tarpeiden perusteella. Työ on arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä ja käytössämme on liukuva työaika. Työyhteisömme on positiivinen ja kannustava ja iloitsemme yhdessä onnistumisistamme.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

- lounasedun
- 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
- työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tutustu tuleviin työkavereihisi > [Töissä VAKEssa -blogit](https://vakehyva.fi/fi/tyontekijatarinat)

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 25.11.2024 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Hyvä suullinen ja kirjallinen Suomen kielen taito
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2349,27 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja Saarelainen, Mikko
0401869908
[email protected]

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa. Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi.

Lue meistä lisää [Meille töihin-sivullamme](https://vakehyva.fi/fi/tyopaikat) ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät