Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Mainostenjakaja
Julkaistu 2024-06-03
Hakuaika päättyy 2024-07-23 (2 päivää aikaa)
Julkaisija Oulu-Suorajakelu Oy
Palkka TES
Hakuohje Katri Pesonen 044 7370 331 [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Mainostenjakaja, Oulu-Suorajakelu Oy, Oulu

Etsimme reippaita jakajia eri puolille Oulua!

Jakajan työ vaatii reippautta ja vastuuntuntoa, sillä jakajan tulee pystyä huolehtimaan jakelutyöstä itsenäisesti. Työntekijän tulee täyttää vähintään 14 vuotta saman vuoden aikana milloin hän aloittaa jakelutyön.

Jakelutyö on säännöllistä, kerran viikossa (keskiviikkoisin) tapahtuvaa lehtien ja mainosten jakelua. Jakelutuotteet joko tuodaan kotiovellesi ja jakelualueesi on pääsääntöisesti kotisi lähialueella, tai voit hakea ne jakoalueen pisteeltä.

Soita niin sovitaan sinulle aika työhaastatteluun!

Jakajaksi voit ilmoittautua myös oheisesta linkistä: www.jakajaksi.fi

Oulu-Suorajakelu Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella.

Oulu-Suorajakelu Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.
Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 247 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 300 työntekijää.

Looking for ad deliverers. Contact us for further information!