Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Mainostenjakaja Uusikaupunki/Rauma/Eurajoki
Julkaistu 2024-07-10
Hakuaika päättyy 2024-07-23 (2 päivää aikaa)
Julkaisija SSM Länsi-Suomi Oy
Palkka TES mukainen
Hakuohje Siru Salonen puh.0440702250 / Katariina Laaksonen puh. 0440702251 / [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Mainostenjakaja Uusikaupunki/Rauma/Eurajoki, 5 paikkaa, SSM Länsi-Suomi Oy, Rauma

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan? Jos pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö!

Hae meille jakajaksi, maaseutu- sekä kaupunkialueita nyt vapaana, maaseutualueilla oma auto välttämätön.

Jaamme lehtiä ja mainoksia keskiviikkoisin. Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Mainokset ja lehdet toimitetaan jakajalle joko kotiin jossa hän lajittelee ne ennen jakelua. Työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana.

Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.

SSM Länsi-Suomi Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 231 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 000 työntekijää.

Hae työtä: http://www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus