Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Puvustonhoitaja
Julkaistu 2024-10-07
Hakuaika päättyy 2024-10-25 (2 päivää aikaa)
Julkaisija Helsingin kaupunki
Palkka 2 646 €/kk + työkokemuslisät
Hakuohje Palveluvastaava Kati Garam, [email protected]. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Puhelut klo 9-11 välillä, 310 26 852.
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
soveltuva toisen asteen koulutus
Osaaminen
tekstiilityötaito pukuhistorian tuntemus pukuhuolto
Konseptit
perinteiset käsityötaidot
Edut
vapaa-ajan etuja epassi kulttuuri- ja liikuntaetuuksia lounasetu työmatkalippuetu alennuksia eri liikkeistä

Ilmoitusteksti

Puvustonhoitaja, Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin kaupunginmuseo hakee joukkoonsa puvustonhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 2.1.2025 alkaen. Olisitko se juuri sinä?

Kaupunginmuseolla on noin 400 historiallisen rooliasun ja vintagepuvun ns. käyttökokoelma, jota käytetään opetustyössä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

Puvustonhoitajana työskentelet Yleisöpalveluyksikössä, Oppiminen ja hyvinvointi -tiimissä. Tehtäviisi kuuluu pukujen suunnittelu, valmistus, huolto, muokkaus, hankinta ja sovitus sekä avustavat tehtävät museon tapahtumissa ja näyttelytuotannoissa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva toisen asteen koulutus. Odotamme sinulta tekstiilityötaitoja, tietoa pukuhistoriasta ja pukuhuoltoon liittyvää osaamista.

Lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää tietoja perinteisistä käsityötaidoista, riittävää suomen kielen osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Eduksi katsomme teatterivaatteiden ja tarpeiston valmistuksen osaamisen sekä tapahtumatuottajan tai tekstiilityöopettajan koulutuksen. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja työskentelet iloisella työotteella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.