Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Taksinkuljettaja
Julkaistu 2024-06-20
Hakuaika päättyy 2024-07-23 (2 päivää aikaa)
Julkaisija Kuljettajasi Oy
Palkka provisio
Hakuohje Heiskanen Lassi, Puh: 050 354 7521, [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Ilmoitusteksti

Taksinkuljettaja, 10 paikkaa, Kuljettajasi Oy, Kuopio

Kuljettajasi Oy on Pohjois-Savon talousalueelle laadukkaita taksikuljetuksia harjoittava yksityisomisteinen yritys. Toiminnan kasvaessa etsimme joukkoomme lisää sopivia kuljettajia. Oletpa jo alan kokenut konkari tai vasta alalle suunnitteleva henkilö, on sinulla mahdollisuus työllistyä meidän työporukkaamme. Meille on erittäin tärkeää' työntekijöiden viihtyminen ja hyvä työilmapiiri. Työyhteisömme koostuu motivoituneista ja ammattiaan arvostavista ammattikuljettajista. Koulutamme ja perehdytämme uudet työntekijät alalle ja yritykseemme.

Etsimme ensisijaisesti kokoaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä vuorotyöhön. Kuitenkin tarjolla on kaikkia vuoroja kaikkina viikonpäivinä, mikäli haluat ajaa esimerkiksi koulun ohella viikonloppuvuoroja.

-kokoaikatyötä
-osa-aikatyötä
-vuorotyötä
-päivävuoroa
-iltavuoroa
-yövuoroa
-viikonloppuja

Palkkaus on provisio, joka perustuu kuljettajan autolla työvuorossa ajamaan ansioon. Kokoaikaisille työntekijöille määritetään ja maksetaan työehdoista riippuva takuupalkka. Jos ala ja työ kiinnostaa niin ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää. Työpaikkoja on tarjolla useita ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, aloittaa voit joustavasti.

Katso linkistä Marian ajatuksia taksinkuljettajan työstä Kuljettajasi Oy:llä:

https://www.youtube.com/watch?v=yeF_V_P-c1E

Tutustu avoimeen tehtävään ja työnantajaan ti 14.5.2024 klo 14.00 järjestettävässä TE-live -lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/aebRjR186
YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Iln4Mjrcmec