Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Taksinkuljettaja
Julkaistu 2024-06-14
Hakuaika päättyy 2024-07-28 (7 päivää aikaa)
Julkaisija Mavo Oy
Palkka 2400-2800
Hakuohje https://www.mavo.fi/hae-toihin/ Dana Vartiainen, Puh: +358443210512, [email protected]
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Osaaminen
asiakaspalveluasenne paineensietokyky suomen kielen taito
Edut
kilpailukykyinen palkka mahdollisuus säilyttää työautoa kotona

Ilmoitusteksti

Taksinkuljettaja, Mavo Oy, Nurmijärvi, Helsinki

Haemme kasvavaan joukkoomme lisää ammattilaisia. Etsimme yhtä kokoaikaista taksinkuljettajaa Nurmijärven koulukuljetuksiin. Palkkaus perustuu takuukassaan ja provisioon.

Oletko kokenut taksinkuljettaja ja sinulla on jo mahdollisesti kokemusta koulukyydeistä? Nautitko itsenäisestä työstä, mutta olet myös asiakaspalveluhenkinen? Arvostatko joustavan palkkamallin tuomaa mahdollisuutta ansaita enemmän? Jos vastasit kolme kertaa kyllä saatat olla etsimämme henkilö!

Mavo Oy on kuljetusyritys, joka on perustettu vuonna 2013. Tarjoamme laadukkaita taksipalveluita koko Uudenmaan alueella. Taksinkuljettajan työ on monipuolista ja sopii erityisesti itsenäisestä työstä nauttivalle henkilölle. Menestymiseen työssä vaaditaan vahvaa asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka perustuu takuukassaan ja provisioon. Pääset työskentelemään alan uusimalla kalustolla ja saat mahdollisuuden säilyttää työautoa kotona. Aiempi kokemus alalta ja koulukuljetuksista katsotaan eduksi.

Työt alkavat elokuussa, tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa itsesi hakulomakkeelle ja olemme sinuun pian yhteydessä! Lisätietoja työpaikasta saat Dana Vartiaiselta, puh. 040 724 6716