Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Asiantuntija
Julkaistu 2024-10-15
Hakuaika päättyy 2024-11-08 (16 päivää aikaa)
Julkaisija Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Palkka Sovellettava työ- ja virkaehtosopimus
Hakuohje Lisätietoja antavat hankinta- ja valvontajohtaja Arja Heikkinen, p. 044 703 4034 ja valvontapäällikkö Elisa Roimaa, p. 040 135 7911. Sähköposti: [email protected] Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Koulutus
soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto
Osaaminen
vammaispalveluiden ohjaus neuvonta valvonta sopimusvalvonta
Konseptit
valvontalaki sosiaalihuoltolaki vammaispalvelulaki kehitysvammalaki

Ilmoitusteksti

Asiantuntija, virka, vammaispalveluiden palvelukokonaisuuden valvonta

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu valvontalain (741/2023) mukaisesti hyvinvointialueen oman tuotannon neuvontaa, ohjausta ja valvontaa ja yksityisten palveluntuottajien (niiden alihankkijoiden) kanssa tehtyjen sopimusten toteutumisen valvontaa. Lisäksi asiantuntija osallistuu oman palvelukokonaisuuden osalta hankintojen ja palvelusetelin sääntökirjojen valmisteluun sekä ennakolliseen valvontaan. Tehtävä pitää sisällään yhteistyön toimialueiden ja eri viranomaistahojen kanssa.

Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus vammaispalveluiden palvelukokonaisuuden ohjauksesta, neuvonnasta ja valvonnasta sekä sopimusvalvonnasta. Osaaminen sosiaalihuoltolain, vammaispalvelu- ja kehitysvammalain säädösten, palvelujen ja palvelukriteereiden tuntemus katsotaan myös eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aiempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.