Ilmoituksen tiedot

Toiminnot

Perustiedot

Työpaikka Varhaisjakelun sijaisuus Uudessakaupungissa
Julkaistu 2024-07-10
Hakuaika päättyy 2025-01-05 (168 päivää aikaa)
Julkaisija Lounais-Suomen Tietojakelu Oy
Lähde Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Edut
palkallinen opastus

Ilmoitusteksti

Varhaisjakelun sijaisuus Uudessakaupungissa

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla työ, joka jättää päivät vapaaksi harrastuksille tai kesästä nauttimiselle. Etsimme työntekijää kesäsijaisuuteen Uuteenkaupunkiin.

Varhaisjakelussa jaetaan sanomalehtiä ja osoitteellista postia ennalta määrätyllä reitillä. Nyt avoimena olevassa sijaisuudessa työskentelet työnantajan sähköpyörällä n. 3 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle klo 1-6 väliselle ajalle. Työvuororytmi on 6 yötä töitä ja 2 vapaata. Töiden aloituspaikka on Alinenkadulla Uudessakaupungissa. Sijaisuus alkaa heti ja kestää n. elokuun puoliväliin asti. Jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio lisineen on noin 12-13e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen opastuksen omille reiteillesi yöllä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen osaamista.

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy hoitaa sanomalehtien ja osoitteellisen postin varhaisjakelua Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella ja se työllistää noin 500 henkilöä. Lounais-Suomen Tietojakelu Oy kuuluu media- ja graafisen alan TS-Yhtymään.